Naaipatroon salopette Lars

In de wereld van naaipatronen is al enorm veel uitgevonden natuurlijk, maar ik belandde op het punt dat ik dat ook eens wilde proberen. Ik tekende al voor eigen gebruik heel wat, maar dit digitaal krijgen leek me nogal ingewikkeld. Gelukkig heb ik een man die wel met ingewikkelde computerprogramma’s om kan gaan en dus legde hij me uit hoe ik het moest doen. Het verbaasde me hoe vlot ik dat snapte en hoe verschrikkelijk veel werk er in zit om het echt goed te krijgen!😉 Maar het is gelukt, en nadat een aantal testers mijn patroon hebben gebruikt en feedback hebben gegeven, is dan hier eindelijk mijn eerste digitale naaipatroon: salopette Lars!

Lars is de doopnaam van onze jongste zoon en aangezien vooral hij mijn proefkonijn is leek het me toepasselijk de salopette de naam Lars te geven.

Het patroon is voor maat 56-86 en bestaat uit 3 versies; lange pijpen, korte pijpen en een met knopen op de schouder. Al kun je die natuurlijk in zowel de lange als korte versie doen. Het patroon is ook heel goed te doen voor beginners, en zeker de ervaren naai(st)ers kunnen hem binnen een uur in elkaar hebben. (Ikzelf had er gister binnen een uur twee klaar!)

Dit naaipatroon is ook zeer geschikt voor kinderen die wasbare luiers dragen. Het patroon is hier ook op getest. Het is mijn bedoeling om het patroon ook verder uit te breiden, zo wil ik er o.a. een omkeerbare versie van maken, met drukknopen bij de beentjes en natuurlijk meer maten.

Ik wil alle testers enorm bedanken voor hun hulp, foto’s en feedback! Feedback die ik onder andere terugkreeg:

“Perfect passend over de dikke 2 delige luiers.”

“super makkelijk patroon, zit zo in elkaar”

“Ik vond het een fijn patroon. lekker duidelijk”

“Echt een heerlijk patroon. hij zat zo in elkaar!”

“Qua naaien duidelijk, ook voor een beginner vind ik”

“Een heel leuk patroon dus, ook genoeg ruimte om te variëren. En hij valt dus goed op maat.”

Het naaipatroon kost €5,95. Je krijgt dan een pdf-patroon op A4 en naai-instructies met foto’s erbij. Hier op de blog vind je een post over het toevoegen van drukknoopjes bij de beentjes. Deze uitleg zit (nog) niet in de instructies, maar vind je dus op deze website.

Om het naaipatroon te ontvangen vul je onderstaand formulier in en ik mail je terug met de betaalgegevens. Na ontvangst van betaling krijg je het patroon en de instructies opgestuurd. Je mag ook via instagram @dekleineschat een berichtje doen, dan kan ik je een betaalverzoek sturen. Het is de bedoeling dat hier nog een makkelijkere manier voor komt op deze website, maar dat is ook nog wel een klusje dus alles op z’n tijd;-)

Veel succes met het maken van de salopette en ik ben benieuwd naar je resultaat!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s